SrbijaSpace logo

Šta kupiti drugarici za rođendan?

 

Šta kupiti drugarici za rođendan?

Svake godine isto pitanje…Šta kupiti svojoj dragoj prijateljici za rođendan, a da nije neki beskoristan poklon ili cveće?

Moja prijateljica je u svojim, najboljim 40-im godinama. Voli da se lepo oblači, šminka se, nosi nakit, ali umereno. Ništa previše upadljivo i šljašteće. Za nju mogu slobodno da kažem da ima stila. Omiljena boja crna. Puno radi i stalno je u pokretu, nema slobodnog vremena i često je pod stresom. Obožava životinje, ima mačku, jer za psa nema vremena.

Potragu za idealnim poklonom sam počela mesec dana ranije. Na vreme.Iako smo odrasle žene, taj mali znak pažnje u vidu poklončića za rođendan ume da obraduje i razneži obe.

Naravno, mnogi će reći nije bitan poklon, bitna je pažnja. Naravno! Meni je bitno da ne poklanjam gluposti, već nešto što će rođendanac koristiti/nositi i što će ga podsetiti na mene i naše prijateljstvo.

Ideja za poklon

  • Knjiga - uvek dobar poklon, ukoliko je osoba kojoj poklanjamo ljubitelj istih. Bila bi prava šteta pokloniti knjigu osobi koja je neće pročitati i samo će skupljati prašinu na nekoj polici. Moje mišljenje je da knjige možete poklanjati samo osobama koje dobro poznajete i kojima možete da pogodite čitalačke sklonosti.  Ukoliko vam to pođe za rukom, knjiga je idealan poklon. 

poklon za rodjendan drugarici knjiga

  • Kozmetika - svaka žena je voli, ali nije tako jednostavno tek tako kupiti nešto što se vama dopada ili ste vi koristili, pa vam se dobro pokazalo. Da li će nekom da odgovara kozmetika ili ne , pitanje je sad? Većina žena srednjih godina ima izgrađene rutine nege svog lica i tela i tu nema puno prostora za mudrovanje. Rešenje je naravno opet u poznavanju osobe kojoj poklanjate. Ukoliko znate da npr. Neko koristi samo skroz  prirodnu kozmetiku, ne možete zapakovati neku kremu koja je puna hemije, samo zato što se reklamira na svakom ćošku. Kupovanje setova - kupka, mleko za telo i dezodorans mi je prevaziđeno i više priliči tinejdžerima.

kozmetika kao poklon za rodjendan drugarici

  • Cveće - odličan poklon kad nemaš vremena da tražiš drugi poklon. Cveće, rezano ili saksijko mi je zadnja opcija, ako ne pronađem ništa prigodnije za poklon. Svaka žena voli da dobije cveće. Uz neku flašu dobrog pića i bombonjeru ,nema greške.

sta kupiti drugarici za rodjendan energetik

  • Nakit - veoma dobra ideja. Naravno, opet morate imati na umu lični stil slavljenice. Retko koja žena ne voli nakit. Nakit je dugovečan, nosi se svakodnevno ili u specijalnim prilikama, te u zavisnosti od toga da li želite da ga osoba nosi svaki dan ili da se sa osmehom seti vas u nekim lepim , specijalnim prilikama. Mene je oduševio Energetixov nakit sa magnetima, jer je spoj lepog i korisnog. Magnetna terapija odvajkada je pozanata, a kompanija koja već decenijama posluje na evrospkom tržištu spojla je snagu magneta i predivan dizajn. Kad otvorite Energetix katalog naćićete komad nakita za svakoga. Nakit je dizajniran da se može uklopiti u svaki stil. Pored dosta modela ženske kolekcije , postoje i kolekcije za muškarce, tinjedžere, decu, kao i za ljubitelje životinja. Odabir nakita može olakšati i saznanje na koje tegobe koji komad nakita utiče. Ukoliko neko pati od hroničnog umora, metoropata je, stalno je pod stresom i nema energije, najbolji izbor bi bila neka narukvica ili nanogica, bakarno srce ili pločica koje mogu da se nose bilo gde na telu. Minđuše su za one koje pate od glavobolja i migrena, nervozni su i depresivni. 

  • Kuhinjski aparat/ uređaj za kuću- u zavisnosti koliko novca ste u mogućnosti da potrošite. Ukoliko znate da je vaša prijateljica ljubitelj kafe, možete joj pokloniti dobar aparat za espreso kafu, ukoliko nema vremena za mnogo kuvanja, kuvalo za pirinač ili kuvalo za vodu, ako uživa u dobrom čaju. Efekat je bolji kad uz kuvalo za vodu , maštovito upakujete šoljice i nekoliko vrsta omiljenog joj čaja.

  • Kvalitetan jastuk - jer živimo u vremenu kad većina ljudi nema dovoljno sati kvalitetnog sna, dobar magnetni anataomski jastuk, po veoma pristojnoj ceni je odličan, mada ne tako maštovit poklon.


Poklon za drugaricu je izabran

I nakon dugo razmišljanja odluka  je pala na komplet Energetix nakita. 

sta kupiti drugarici za rodjendan energetixsta kupiti drugarici za rodjendan energetix


Preslatke, umerene magnetne minđušice u obliku šapice sa sitnim kristalom, tanka ogrlica sa priveskom u obliku šapice. Savršeno će se uklopiti u njen stil oblačenja, moćiće da nosi svaki dan,stres, umor i glavobolje će se smanjiti,  a znajući koliko voli svog žutog mačka, znam da sam ove godine izabrala pravu stvar. 

Šta mislite, da li će joj se svideti?

 

 

Image source: Microsoft Copilot AI

 


Autorski tekst: Edmon Dantes


Dodajte komentar